Photography

Mijn fotografie

Fotografie is mijn grote passie. Iets wat me altijd energie geeft en gelukkig maakt. Fotograferen helpt mij met het bewust worden van de essentie van het leven. Alleen hetgeen dat ├ęcht belangrijk is en dient te worden herinnerd, wordt immers gefotografeerd. En waar het leven me vroeger niet snel genoeg kon gaan, verlangend naar een volgend avontuur, zou ik nu steeds vaker de tijd even stil willen zetten. Fotografie is mijn escape, mijn manier om te behouden wat ik lief heb, mooi vind en nooit meer wil vergeten.

Fotografie is zo veel meer dan alleen het vastleggen van hetgeen zich voor mijn lens afspeelt. Bij iedere fotoshoot ben ik getuige van pure en intieme momenten van geluk: een huwelijk, een bevalling, een pasgeboren baby, een (groeiend) gezin. Met het fotograferen van deze dierbare en vluchtige momenten leg ik jullie persoonlijke verhaal vast.

Het is de storytelling van een moment, een liefde, een leven.

My life

Wie ik ben

Geboren in 1984 in Amsterdam, midden in de winter, bij twee zeer liefhebbende en enthousiaste ouders en twee ondeugende katers. Met veel plezier gestudeerd in Utrecht en Amsterdam. In de zomer van 2012 getrouwd met de liefde van mijn leven. Mama van de allerliefste Tabe (2015), Bella (2017) en Moos (2019).

Ik ben dankbaar om in Nederland te wonen, een land waarin we mogen zijn wie we zijn en het met elkaar ongekend goed hebben. Ik hou enorm van de verschillende seizoenen die we hier hebben en kan net zo genieten van een warme zomeravond op het strand als van tikkende regen op het zolderraam. Ik word heel gelukkig van flonkerende lichtjes, uitwaaien op het strand en spelletjesavonden met lieve mensen.