1
1

Mijn fotografie kenmerkt zich door een spontane, ongedwongen stijl.

Dat kan bij jullie thuis zijn, tussen het speelgoed op de grond, met lachende stemmen om ons heen en natte kusjes op je mond. Of in het bos, op de hei of aan zee. Een dierbare plek waar je graag komt. Of de zon nu schijnt of de regen met bakken uit de lucht valt.

  – PHOTOSHOOTS –

Wat krijg je?

Maternity + Newbornshoot

Eén tot anderhalf uur van mijn volledige enthousiasme en inzet op een locatie naar keuze, met als resultaat een mooie, bewerkte selectie van circa 100-200 digitale foto’s in kleur en gedeeltelijk in zwart-wit. Inclusief reiskosten, reistijd (binnen een afstand van 30 km van het Gooi) en BTW.

De foto’s ontvang je altijd binnen 3 weken. Snellere levering is in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

Book me
Wat krijgen jullie?

Huwelijksfotografie

Een voorbereidende koffiedate of borrel in Amsterdam of het Gooi of een skypegesprek, eventuele voorbereidingen, reiskosten en reistijd (binnen een afstand van 75 km van het Gooi), fotografie op de dag zelf (uren volgens afspraak), nabewerking (kleur en deel zwart-wit) van een selectie van circa 700-1000 foto's (afhankelijk van aantal uur fotografie), BTW en natuurlijk mijn volledige inzet en betrokkenheid!

Binnen een week ontvangen jullie een kleine selectie van de hoogtepunten van de dag. De volledige fotoserie ontvang je altijd binnen 4 weken. Snellere levering is in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

Book me
Wat krijgen jullie?

Bevallingsfotografie

Een bevalling is een enorm persoonlijke en intieme gebeurtenis. Daarom is dit altijd een ‘pakket op maat’, beginnend met een kennismakingsgesprek op een locatie naar keuze (rond week 32). Sowieso sta ik gedurende 2 weken vóór en 2 weken ná de uitgerekende datum continu stand-by voor jullie en kom ik, bij start van de bevalling, zo snel mogelijk jullie kant op. Ik blijf aanwezig tot ongeveer 2 uur na de bevalling. Overige afspraken zijn afhankelijk van jullie wensen. Reiskosten- en tijd, een selectie van circa 200 foto's inclusief nabewerking (kleur en deel zwart-wit) en BTW zijn inbegrepen.

Binnen een week ontvangen jullie een selectie foto’s van de bevalling. De volledige serie ontvang je altijd binnen 4 weken. Snellere levering is in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

Book me

Publicatievoorwaarden

Jullie laten me dichtbij komen. Ik zal daarom altijd uiterst respectvol omgaan met jullie foto’s. Als jullie mij inhuren, stemmen jullie er mee in dat ik het materiaal mag gebruiken voor mijn website en social media. Als fotograaf is het immers voornamelijk mogelijk om nieuwe opdrachten te krijgen door het publiceren van (nieuw) beeldmateriaal. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kan je een specifieke foto afkopen.